https://youtu.be/maM5QI3REw8

viernes, 23 de septiembre de 2011

Ley Impopular...

PublicAntonio Pedrosa


‎21/09/2011, 17:32 -

Els jocs escolars municipals que organitza l’Ajuntament de Pineda i que fins ara eren completament gratuïts per les famílies, tindran un cost per cada infant de 5€ al mes; amb un total de 70€ pel curs sencer (30€ de matrícula + 5€ al mes). L’Ajuntament demana fer un pagament únic de 70 € o bé un pagament fraccionat de 50€ i els 20 € restants abans del 21 de desembre. Això ha generat la queixa d’alguns pares i mares que han fet un manifest i han convocat un acte de protesta per dilluns vinent a les 7 de la tarda davant l’Ajuntament.

Una de les mares portaveus del grup de pares i mares que han engegat la protesta, Manoli Miralles, ha dit a Ràdio Pineda que consideren que els jocs escolars haurien de ser gratuïts. Manoli Miralles ha dit que en cas que no sigui possible, l’Ajuntament ha de revisar la quota i els terminis de pagament i subvencionar-lo a les famílies que no puguin pagar. Els pares i mares demanen reunir-se amb l’Alcalde i els responsables municipals per tractar aquesta qüestió. Mestrestant s’estan recollint signatures de protesta.

L’Alcalde de Pineda, Xavier Amor, ha dit que es proposa un pagament de 5€ al mes, tenint en compte que els jocs escolars tenen un cost per l’Ajuntament de prop de 90.000 € anuals; més que tots els jocs escolars de tots els pobles del Maresme junts.Xavier Amor ha dit que l’equip de govern es compromet a subvencionar el cost dels jocs escolars a les famílies que no ho puguin pagar i en aquest sentit, Amor ha dit que en el proper ple s’aprovarà una línia de subvencions. Mentrestant, per dilluns els pares i mares han convocat un acte de protesta davant l’Ajuntament de Pineda a les 7 de la tarda....

Vista y leída la noticia me hace pensar que el Señor Alcalde; no tiene voluntad de desistir en su empeño, con lo que pretende hacer igual que hizo al comienzo de su primera legislatura, cuando impuso una tasa nueva, que fue la de cobrar por la hoja del padrón municipal, una tasa que nunca tuvo Pineda, y que ya se ha quedado como estable.

Por eso creo que como esta norma no se proteste en firme; por todos los padres, quedara establecida para siempre como quedo establecido el pago de la hoja del padrón.. Si al Ayuntamiento le cuesta 90.000 Euros al año mantener esta ayuda al ciudadano menos pudiente,¿ Cuanto nos cuesta al ciudadano mantener a un cargo que no soluciona nada?

P.D. La ley es la ley, y no mira ni conoce; de sentimientos ni valores.....

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Pedrosa