https://youtu.be/maM5QI3REw8

martes, 29 de mayo de 2012

"Menos publicidad y más hechos positivos"

L’Ajuntament de Pineda ha tancat l’exercici econòmic de 2011 amb un romanent de tresoreria positiu de 3,5 milions d’euros que permetrà “sanejar els comptes municipals i equilibrar el pressupost d’aquest any 2012, eixugant dèficits d’anys anteriors”, segons ha informat el consistori en un comunicat. Com a conseqüència de la caiguda sobtada en els ingressos municipals des de l’inici de la crisi, l’any 2009 es va produir un dèficit de 3,8 milions d’euros en els comptes de l’Ajuntament. Per contenir aquest dèficit, l’any 2010 el govern pinedenc va aprovar un pla de sanejament que preveia la reducció del dèficit, en un termini de tres anys.

Segons ha informat l’Ajuntament pinedenc, les mesures de contenció de les despeses, aplicades en tots els àmbits de la gestió municipal com personal, despesa corrent, inversions i endeutament, entre d’altres, han permès “assolir els objectius d’estabilitat pressupostària en només dos anys, i tornar a disposar de romanents de tresoreria positius”. Segons el consistori, ara els 3,5 milions d’euros de romanent obtinguts de la liquidació 2011 es destinaran al pagament de factures pendents i a millorar la dotació econòmica del pressupost 2012, “amb l’objectiu d’arribar a final d’aquest any amb un equilibri dels comptes municipals”.

El pressupost municipal 2011 va tenir uns ingressos reconeguts de 25,8 milions d'euros i unes despeses de qüasi 23,9 milions d’euros i, per tant, un resultat positiu de 1,9 milions d'euros. Les despeses municipals s’han reduït dels 31,9 milions d’euros del 2010 a 23,9 milions al 2011.

El pressupost de l’Ajuntament de 2011 ha permès no generar més despeses que ingressos, i, per tant, s’ha evitat el dèficit. Segons l’Ajuntament, també s’ha estalviat per rebaixar el dèficit acumulat en anys anteriors i complir així els resultats previstos tant en el pla de sanejament de 2010 com en el pla d’ajust aprovat aquest 2012 per obtenir finançament de l’Estat per al pagament a proveïdors
.

"Menos publicidad y más hechos positivos",   
La publicidad muestra las virtudes de los productos o las acciones que vende, pretendiendo que el ciudadano se crea lo que con ella  dice; pero a veces, estas virtudes se exageran o se maquillan, con palabras y no con hechos. Algunos Ciudadanos ya están censurando o limitando este tipo de manipulación.
P.C.A..No contar toda la verdad convierte al que habla o escribe en cómplice de la mentira.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Pedrosa